Bőrproblémája van? Törik a haja?

Kiütésektől szenved?

lehet, hogy a klór az oka?

Mitől klóros a víz?

Mielőtt az ivóvíz a csőhálózatba jut, a vizet klórgázzal fertőtlenítik. Ehhez folyamatosan működő klóradagolókat használnak.

A klór úgy fertőtlenít, hogy megöli a baktériumokat. Azonban a bőrünkön hasznos baktériumok is élnek, ezek is a klór áldozatává válnak.  A hasznos baktériumflóra megszűnése vagy túlburjánzása pedig komoly bőrbetegségek kialakulásához vezethet.

c-vitaminos-szuro-behelyezese-okosfurdo

Miért árt a klór?

Amikor forró vízben zuhanyozunk a meleg hatására a vízben levő klórból klór-gőz keletkezik, ami ellepi a bőrünket, belélegezzük, eljut a vesénkbe és más szerveinkbe.

A bőrünket irritálja, szárítja, ráncossá teszi, súlyosabb esetben bőrünk elkezd hámlani. A gyerekek és a vékony bőrű felnőttek még inkább érzékelik ezeket a hatásokat.

c-vitaminos-zuhanyfej-szuro-citrommal

Hogyan távolítsuk el a klórt?

Szerencsére az Aroma Sense C vitaminos zuhanyfej egyszerű és tökéletes megoldás. Mielőtt a víz elhagyja a zuhanyfejet, az abban levő vitamin tartalmú zselé a meleg víztől megolvad és a vízbe jutó C-vitamin a klór 98 %-át eltávolítja.

A C-vitaminos zselé betétek mintegy 3000 db citrom vitamintartalmát koncentrálják. Egy zuhanyozás során 0,6-1,2 mg vitamin jut a vízbe. A C-vitamin erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a bőrre, természetes antioxidáns

kezi-zuhany-illat-zselek-dobozban

Válasszon kedvenc illatot!

c-vitaminos-szuro-citrom-illatu-okosfurdo

Citrom illatú szűrők

c-vitaminos-szuro-citrom-mango-illatu-okosfurdo

Citrom-mangó illatú szűrők

Kókusz illatú szűrők

c-vitaminos-szuro-eukaliptusz-illatu-okosfurdo

Eukaliptusz illatú szűrők

c-vitaminos-szuro-jazmin-illatu-okosfurdo

Jázmin illatú szűrők

c-vitaminos-szuro-levendula-illatu-okosfurdo

Levendula illatú szűrők

A szűrők ára egységesen 10 880,- Ft/doboz